CBG Collegedag 2018

Datum: 
13-06-2018
Locatie: 

Jaarbeurs in Utrecht

Omschrijving: 

'Kansen voor innovatie' is dit jaar het thema van de collegedag van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

  • Welke trends en ontwikkelingen zijn er op het gebied van geneesmiddelenontwikkeling in Nederland?
  • Wat zijn de inhoudelijke kansen die de komst van de Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) naar Amsterdam biedt? Wat betekent dit voor patiënten, medische professionals en onderzoekers?

Programma

Tijdens het plenaire ochtendprogramma benaderen inspirerende en prominente sprekers uit het medisch-farmaceutische en bestuurlijke veld innovatie  vanuit hun eigen visie.

In de middag geven experts workshops en lezingen over diverse onderwerpen: ontwikkelingen in wetenschap, praktijk, beleid en maatschappelijke trends.

Voor wie?: 

De Collegedag is voor alle geïnteresseerden werkzaam binnen overheid, wetenschap, farmaceutische industrie en daarnaast zorgverleners, patiëntvertegenwoordigers en masterstudenten farmacie en geneeskunde.

Meer weten? & aanmelden: 

Maak uw interesse om deel te nemen alvast kenbaar door een e-mail te sturen naar collegedag@cbg-meb.nl. Wij houden u dan op de hoogte over het programma, de sprekers en wanneer u zich kunt inschrijven voor de Collegedag en workshops.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd